Bergans of Norway: freeridekleding

Bergans of Norway: freeridekleding

lekker freeriden in de poedersneeuw

De Noorse kledingfabrikant Bergans of Norway start in het winterseizoen 2013-2014 met een nieuwe freeridecollectie. Een hardshellcombinatie uit het hoogwaardige DermizaxNX-materiaal en een freeriderugzak met ingebouwd ABSĀ®-systeem vormen het hart van de kleurrijke collectie.

Het Hodlekve jack en de broek blinken uit in compromisloos klimaatcomfort en zijn tot stand gekomen in samenwerking met de leden van het Bergans-team. Het topmembraan DermizaxNX met zijn buitengewoon ademend vermogen en betrouwbare weersbescherming zorgt op materiaalvlak voor de juiste verpakking.

Verkoopprijs jas:         450,- euro (insulated) en 530,- euro (niet insulated)

Verkoopprijs broek:     300,- euro (insulated) en 400,- euro (niet insulated)

 

Hodlekve ABS freeridebag

Passend bij de kleding en onder dezelfde naam is er nu ook de Hodlekve rugzak; een clean ontworpen freeridebag – met of zonder het beproefde en in de bergen levensnoodzakelijke ABS®-lawine-airbagsysteem. De afgeslankte rugzak doet afstand van onnodige tierlantijntjes en biedt met zijn 15 liter volume genoeg plaats voor alle belangrijke benodigdheden voor een dagje in het poeder, zoals een extra midlayer, veiligheidsuitrusting incl. schop en sonde of een broodmaaltijd voor onderweg. Toch is de rugzak zo compact ontworpen, dat hij ook comfortabel kan worden gedagen op de stoeltjeslift of op weg naar de piste. Een exclusieve innovatie bij de ABS®-variant is een nieuwe, uit het offshore-safety-gebied stammende en bij freeriderugzakkken voor het eerst gebruikte ritssluiting, die bij activering van het airbagsysteem automatisch opengaat.

Verkoopprijs:         740,- euro met ABS, 130,- zonder ABS

Hodlekve is een bij freeriders zeer geliefd skigebied in de buurt van Sogndal aan het Sognefjord.

Contacteer ons
Raoul Ferenschild Bergans of Norway
Veronique Van Baelen Members Communication
Raoul Ferenschild Bergans of Norway
Veronique Van Baelen Members Communication
Over Mindshake PR