De Bike Light App van Osprey

De Bike Light App van Osprey

Veilig zichtbaar op de fiets

Osprey, fabrikant van rugzakken, heeft een applicatie voor tablets ontwikkeld waarmee fietsers tijdens donkere herfst- en winterdagen zeer goed zichtbaar zijn voor de andere weggebruikers: de Bike Light App!

Eerst was er een goed idee: Osprey ontwikkelt twee gamma’s rugzakken. Een normale versie (Pixel en Cyber) en een versie die kan worden gebruikt in combinatie met een tablet (Pixel Port™ en Cyber Port™).

De rugzakken Pixel Port™ en Cyber Port™ bieden plaats aan een laptop, boeken, een syllabus, een smartphone en andere digitale apparatuur en worden gekenmerkt door een innovatief systeem – genaamd Port™ - die het gebruik van een tablet mogelijk maakt zonder deze uit de tas te nemen. Je hoeft enkel de flap los te maken en je kunt beginnen. De tablet zelf blijft in de rugzak, goed beschermd tegen regen of wind achter een doorzichtig en beschermend laagje plastic, maar kan normaal worden gebruikt. Handig!

Een verhelderende app…

De Port™ is dus een geweldig idee dat de aanleiding is geweest voor een ander goed idee. Tijdens de herfst- en wintermaanden zijn fietsers maar beperkt zichtbaar. Met dit in het achterhoofd heeft Osprey een applicatie voor tablets (voorlopig enkel Android) laten ontwikkelen. De idee? Voordat je op je fiets springt, open je de flap van je Pixel Port™ en Cyber Port™ rugzak en start je de applicatie Bike Light App. Het genereert onmiddellijk een zeer helder licht dat de fietser ongeëvenaarde zichtbaarheid oplevert gedurende zijn hele rit. Een flinke garantie veiligheid op momenten dat je het nodig hebt, zowel ’s morgens als ‘s avonds… Demo te bekijken op http://vimeo.com/75774497

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Members Communication
Veronique Van Baelen Members Communication
Over Mindshake PR