De rugzakken van Osprey

Een winter vol avontuur

Osprey lanceert deze herfst een hele reeks nieuwe en vernieuwde rugzakken. Ben je op zoek naar een rugzak om van en naar het werk te pendelen, een ski- of snowboarrugzak, een fietrugzak of een reiskoffer? Osprey heeft het allemaal. Ontdek snel de nieuwe collectie rugzakken voor deze winter!

NIEUW

24/Seven

Everyday organised.

Onze 24/Seven rugzakken zijn functioneel en betrouwbaar en gemaakt om de lasten van het dagelijkse leven te dragen.

Voor de herfst van 2016 stellen we in het 24/Seven assortiment een hele reeks nieuwe kleuren voor zodat je zeker opvalt tussen de menigte. Deze kwalitatief hoogstaande en met vele opties uitgeruste dagrugzak biedt een ongeëvenaard niveau van organisatiemogelijkheden en draagcomfort. Houd je ingewikkelde mobiele leven onder controle met het grote aantal handige zakjes. Een gepolsterde hoes voor laptops en tablets beschermt je elektronische apparatuur op gepaste wijze. In het organizervak aan de voorzijde berg je je dagelijkse benodigdheden op en in de zijzakken uit stretchy meshmateriaal kun je waterflessen kwijt.

De reflecterende prints zorgen dat je zichtbaar bent als de avond valt en dankzij het bevestigingspunt voor een LED-fietslicht ben je ook in het schemerdonker zichtbaar tijdens je verplaatsing.

Productkenmerken 

 • Gepolsterde laptop- en tablethoes
 • Intern organizervak
 • Organizervak vooraan
 • Antikrasvakje met rits voor zonnebril en elektronica

Kleuren

Nebula, Comet & Quasar

Super Blue / Olive Green / Robust Red / Armor Grey / Black

Nova, Celeste & Questa

Mariposa Purple / Liquid Blue / Birch White / Black

Flare & Axis

Green Apple / Boreal Blue / Cardinal Red / Black

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Nebula 34 / €90

Nova 33 / €90

Comet 30 / €90

Celeste 29 / €90

Quasar 28 / €80

Questa 27 / €80

Flare 22 / €70

Axis 18 / €65

 

NIEUW

Daylite & Daylite Plus

Everyday organised.

Een lichte en veelzijdige partner die voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

In de herfst van 2016 verschijnt de Daylite in een waaier van nieuwe, frisse kleuren. We introduceren ook de Daylite Plus, die is uitgerust met een vak aan de voorzijde en een gepolsterde laptophoes, waardoor de gebruiker meer opslagruimte heeft voor extra's. Beide dagrugzakken zijn compatibel met een aantal andere rugzakken en reistassen, maar ook met onze Hydraulics™ en Hydraulics™ LT waterreservoirs. Hierdoor zijn deze rugzakken de perfecte aanvulling op jouw Osprey collectie.

Het ruime hoofdcompartiment geeft snelle toegang tot je bezittingen en de spacer mesh schouderbanden bieden het gewenste comfort tijdens het dragen van je spullen. Het geventileerde rugpand heeft een (verwijderbare) webbing heupgordel die zorgt voor extra stabiliteit. Deze rugzak is ook perfect voor het organiseren van je spullen in de interne vakken, een ruim hoofdcompartiment aan de voorzijde en een sleutelbevestigingspunt, zodat je de hele dag al je bezittingen onder controle hebt.

Productkenmerken 

 • Compatibel met de Hydraulics™ en Hydraulics™ LT waterreservoirs
 • Laptop- en tabletvak
 • Toegang tot voorvak met rits
 • Zijzakken uit stretchy meshmateriaal

Kleuren

Daylite

Ever Green / Tahoe Blue / Magma Orange / Eggplant Purple / Real Red / Black

Daylite Plus

Tahoe Blue / Magma Orange / Eggplant Purple / Real Red / Black

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Daylite / €45

Daylite Plus / €50

 

 

NIEUW

Kamber & Kresta

Access All Areas.

Maak kennis met de nieuwe Kamber & Kresta ski- en snowboardrugzakken. Deze zijn gemaakt om te presteren onder de zwaarste bergcondities en staan garant voor maximale duurzaamheid en veiligheid. Deze technische rugzakken met een optimale pasvorm en toegankelijkheid zijn resultaat van 14 jaar expertise in het ontwerpen van skirugzakken. De Kresta is onze eerste ski- en snowboardrugzak met een specifieke damesfit, en zorgt voor een optimale pasvorm bij een vrouwelijk lichaam.

De Kamber en Kresta hebben meerdere bevestigingspunten en draagopties. Mogelijkheden zat dus om je ski's of snowboard aan de rugzakken te bevestigen.. Zo kun je je ski's diagonaal of aan de zijkant van de rugzak vastmaken. Of maak je gebruik van het verticale of horizontale rugsysteem voor het dragen van je snowboard. Tijdens langere beklimmingen of skitoeren kun je op een snelle, veilige en snelle manier je helm opbergen. 

Deze rugzak voelt zich thuis in de bergen en het de gepolsterde rugpand is volledig afgestemd voor gebruik in de sneeuw.  Dankzij de verschillende interne compartimenten kun je je natte en droge spullen apart opbergen. Een speciaal vak voor het waterreservoir omvat een geïsoleerd, vriesresistent slangetje dat zich een weg baant tot aan de schouderbanden. De rugzak is ook uitgerust met een EHBO- lawinekit inclusief een schop en een lawinesonde, zodat de gebruiker in elke situatie veilig is.

Als je off-piste gaat en je wilt een rugzak die compatibel is met een ABS® Vario Unit, dan is de nieuwe Kamber ABS een prima alternatief. En wil je met hoge snelheid door de poedersneeuw racen, dan is de nieuwe Kamber Race perfect, want hij is efficiënt ontworpen om je grenzen op te zoeken en zelfs te verleggen.

Productkenmerken 

 • Verschillende ski- en snowboard draagopties
 • Gepolsterd rugpand voor gebruik in de sneeuw
 • Toegang tot het hoofdvak langs de rugplaat (Kamber 42 & 32, Kresta 30)
 • Snelle toegang tot EHBO- lawinekit

Kleuren Ripcord Red / Cold Blue / Galactic Black 

Maten       

Kamber S/M en M/L

Kresta WS/WM

Adviesverkoopprijs      

Kamber 22 / €140

Kamber 32 / €160

Kamber 42 / €180

Kresta 20 / €140

Kresta 30 / €160

 

 

NIEUW

Meridian

Destinations unknown.

Voor de herfst van 2016 zijn de materialen van de Meridian reistas verbeterd voor meer duurzaamheid. Zo kun je de reistas omvormen tot een rugzak dankzij het draagsysteem dat handig verstopt zit achter een ritssluiting.  

De basis van de Meridian steunt op het unieke injectiegegoten HighRoad™ chassis dat bestaat uit ABS polymeer plastic voor duurzaamheid en schokabsorptie. Afgedichte lagers in de wielen gecombineerd met een goed bodemcontact zorgen voor een soepel rollende beweging op elk oppervlak. Het uitschuifbare ErgoGrip™ handvat in combinatie met een dubbele stang zorgt voor comfort en controle.

De Meridian delux 16L dagrugzak bevat nu ook een AirSpeed™ geïnspireerd rugsysteem om je koel te houden tijdens je avontuur. Deze is volledig uitgerust met een gevoerd laptopvak, tijdschriftvak, MP3-poort en een vakje met ritssluiting voor sleutels en andere benodigdheden.

Productkenmerken 

 • Uitschuifbaar handvat met ErgoGrip™
 • Opbergbaar draagsysteem met rits
 • Afneembare en geventileerde 16L dagrugzak
 • Osprey HighRoad™ chassis

Kleuren Lagoon Blue / Rainforest Green / Metal Grey

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Meridian 60 / €280

Meridian 75 / €300

 

 

NIEUW

Momentum

Ride on time.

De Momentum rugzak is de perfecte balans tussen presteren en organiseren en dus de ideale partner van en naar het werk.

Voor de herfst van 2016 werd de nieuwe Momentum uitgerust met een innovatieve geventileerde stretch yoke en load lifters op de schouderbanden. In combinatie met de elastische heupgordel beweegt deze rugzak dicht tegen het lichaam, waardoor hij extra flexibiliteit en comfort biedt. Het AirScape™ rugsysteem met uitsparingen uit schuim zorgt voor een stabiel draagsysteem en ventilatie om koel te blijven op intense ritten van en naar het werk.

Elektronica kan worden opgeborgen en gemakkelijk worden bereikt in het apart gevoerde laptop- en tabletcompartiment. Het interne organizervak is ideaal voor het opbergen van fietsspecifiek gereedschap en onderdelen. Onze unieke Lidlock-bevestiging is perfect om snel een fietshelm op te bergen. De ingebouwde regenhoes biedt bescherming dankzij de hoge zichtbaarheid bij nat weer en druk verkeer en is bovendien uitgerust met een extra LED-licht bevestigingspunt voor als de avond valt.

Productkenmerken 

 • Geventileerde stretch yoke en load lifters
 • AirScape™ rugsysteem met schuimuitsparingen voor ventilatie
 • Gepolsterde laptop- en tablethoes
 • Ingebouwde, goed zichtbare regenhoes

Kleuren Orchard Green / Black

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Momentum 26 / €120

Momentum 32 / €130

 

 

NIEUW

Radial

OutStanding.

De rugzak beschikt over een AirSpeed™ geïnspireerd trampoline rugsysteem met meshventilatie wat zorgt voor een groot ademend vermogen tijdens het woon-werkverkeer in warme en vochtige omstandigheden.

Met de geïntegreerde kickstand blijft de rugzak vanzelf rechtop staan. Je hoeft de rugzak dus niet te ondersteunen als je je spullen of je telefoon wilt pakken. Deze innovatie voorkomt ook dat de rugzak kantelt en je spullen beschadigd raken. Met de LidLock™ fietshelmbevestiging maak je je helm aan de buitenzijde van de rugzak vast.

De gevoerde laptop- en tablethoes is een veilige omgeving voor je technische spullen en de ingebouwde, goed zichtbare regenhoes kan worden ingezet wanneer de weersomstandigheden ineens omslaan.

Productkenmerken 

 • AirSpeed™ geïnspireerd trampoline mesh rugsysteem
 • Gepolsterde laptop- en tablethoes
 • Ingebouwde, goed zichtbare regenhoes
 • Geïntegreerde kickstand tegen kantelen en voor meer toegankelijkheid

Kleuren Lava Red / Black

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Radial 26 / €140

Radial 34 / €150

 

 

NIEUW

Sojourn

Destinations unknown.

In de herfst van 2016 presenteert Osprey de Sojourn reeks. Deze is uitgerust met een AntiGravity™ geïnspireerd, trampoline rugsysteem met meshventilatie voor maximaal comfort en ventilatie. De Sojourn biedt een uitstekend draagsysteem dankzij de volledig verstelbare, afneembare en met rits weg te werken schouderbanden en heupgordel.

De basis steunt op het duurzame en unieke injectiegegoten HighRoad™ chassis, dat bestaat uit ABS polymeer plastic voor duurzaamheid en voorzien is van wielen uit polyurethaan. Afgedichte lagers in de wielen gecombineerd met een goed bodemcontact zorgen voor een soepel rollende beweging op elk oppervlak.  Het uitschuifbare ErgoGrip™ handvat in combinatie met een dubbele stang zorgt voor comfort en controle.

Voor de ultieme bescherming van je materiaal spreidt de Sojourn zijn StraightJacket™ zijvleugels uit schuim rond de tas voor het comprimeren en het beschermen van je bezittingen. Wanneer je minder materiaal vervoert dan gebruikelijk, kun je deze vleugels van de ene zijde naar de andere van de tas verplaatsen. De Sojourn is compatibel met de dagrugzakken Daylite de Daylite Plus, die eveneens nieuw zijn voor de herfst van 2016.

Productkenmerken 

 • Uitschuifbaar ErgoGriphandvat
 • Heup- en schouderbanden zijn verstelbaar, afneembaar en weg te werken met rits
 • StraightJacket™ compressie met zijvleugels uit schuim
 • Compatibel met de dagrugzakken Daylite & Daylite Plus

Kleuren Hoodoo Red / Nitro Green / Flash Black

Maat

O/S

Adviesverkoopprijs

Sojourn 60 / €270

Sojourn 80 / €280

 

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Over Mindshake PR