Eider: Van het meer van Annecy naar de skipiste!

Wintercollectie 2013-2014

Eider werd opgericht in 1962, niet ver van het meer van Annecy in de Franse Alpen. Geen wonder dus, dat het merk gespecialiseerd is in (berg)sport- en outdoorkleding. Alle Eider-collecties worden ontworpen en vervaardigd in het atelier in Annecy. De passie voor de bergen gecombineerd met de meer dan 50 jaar ervaring van het merk zorgen elk seizoen opnieuw voor de meest innoverende collecties, uitgerust met de beste technologie. De wintercollectie van Eider verzamelt al deze kenmerken in de nieuwe outdoorlijn ‘Annecy Living’ en de collectie SNOWSPORTS, waarin de Cross Over Series de nieuwkomer is.

ANNECY LIVING – urban outdoor

Deze winter lanceert Eider haar nieuwe kledinglijn ‘Annecy Living’. Deze staat voor een authentieke outdoorlevensstijl met een hedendaagse, stedelijke toets. De collectie met verfijnde snit werd ontworpen vertrekkende van technische materialen, die de kleding een innoverende look geven.  

SNOWSPORTS – drie collecties voor drie verschillende soorten wintersporters

De SNOWSPORTS-collectie bestaat uit drie lijnen, en is er voor skiërs van elk niveau. Het nieuwe en meest exclusieve gamma heet ‘Cross Over Series’, een lijn met de meest veelzijdige skikleding ooit. Ze brengt de noodzakelijke snufjes voor het skiën samen met een stijlvol design waarmee je zo de winterkou van de stad in kan. De Kanda-jas en broek zijn hier de perfecte voorbeelden van. Freeriders en ervaren skiërs die graag grote vlaktes, steile hellingen en verse sneeuw opzoeken, vinden zeker hun gading in de ‘Wide Angle’-lijn. De uitrusting die deze collectie biedt, zoals de Spencer-jas en broek, heeft een ademende werking en zorgt tegelijk voor een maximale bescherming dankzij de Gore-Tex Pro 3 layers. De ‘Focus’-lijn tenslotte is er voor skiërs die van snelheid en slides houden. De Nagako-jas en Courmayeur-broek, uitgerust met de Defender® Stretch-technologie, beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende skiërs.  

Contacteer ons
Rob Fröberg Outware Trading
Rob Fröberg Outware Trading
Over Mindshake PR