Geschenktips voor kerst

Geschenktips voor kerst

donsproducten van Yeti en Nordisk

Outdoorspecialist Nordisk heeft zijn kennis over dons en slaapzakken gebruikt voor de ontwikkeling van een collectie extra warme donzen sloffen, de Mos down shoes. En donsspecialist Yeti introduceert een luxueuze en lichte donsdeken, die snel warmte biedt en kan worden opgevouwen in zijn eigen zak. Kortom, de perfecte kerstcadeaus voor degenen die het gewoon altijd een beetje koud hebben.

Yeti Duvet: de opvolger van de traditionele plaid

De Yeti Duvet donsdeken is de luxueuze vervanger van de traditionele plaid op de bank. De donsvulling zorgt voor een snelle warmte, en het subtiel glanzende buitenmateriaal geeft een exclusief tintje aan het interieur van je huis. Deze kerst komt het Down Blanket van Yeti in een gelimiteerde kersteditie, namelijk een donker granaatrode kleur aan de ene kant en zacht antraciet aan de andere.

Nordisk Mos down shoes: slaapzakken voor je voeten

De sloffen zijn geïnspireerd op de slaapzakken van de Deense fabrikant en hebben dezelfde kenmerken. De buitenstof is gemaakt van hetzelfde rip-stop nylon als de slaapzakken van Nordisk. De vulling bestaat uit zacht dons, heeft een zeer hoog isolerende werking en is toch zeer licht en flexibel. De donzen vulling geeft zeer snel warmte af en regelt de temperatuur, zodat je voeten het altijd comfortabel warm hebben.

Contacteer ons
Dominic Declercq - België Elements bvba
Rob Fröberg - Nederland Outware bvba
Dominic Declercq - België Elements bvba
Rob Fröberg - Nederland Outware bvba
Over Mindshake PR