Hardlopen comfortabel gemaakt

De Duro runningpacks van Osprey

Duro is de naam van een volledig nieuwe collectie runningproducten voor de zomer van 2017. Osprey gebruikte zijn bekende aandacht voor detail en een compromisloze reeks van onmisbare functies voor de ontwikkeling van deze fenomenale, prestatiegerichte collectie runningproducten. De Duro-reeks bevat drie racevests/runningpacks van 15L, 6L en 1.5L, een heuptas en een handheld oplossing.

De Duro-racevests zijn ontworpen voor dagelijks comfort en hebben een stabiele, dicht bij het lichaam aansluitende pasvorm. Ze zijn ontwikkeld voor het dragen van een veelzijdig drinksysteem zodat de loper altijd en snel toegang heeft tot water. Deze runningpacks bevatten meerdere opbergzakjes, innovatieve bevestigingspunten voor wandelstokken en reflecterende prints voor meer zichtbaarheid in het donker.

 

De Duro Solo Belt is gemaakt voor de minimalist en komt inclusief een ergonomisch gevormde Hydraulics™ Bottle die eenvoudig kan worden gebruikt tijdens het lopen. De Duro Solo heeft een TPU-touchscreen smartphone venstertje, zodat je je muziek of je workout app kunt controleren terwijl je onderweg bent. Kortom, de Duro Solo heeft alles wat je nodig hebt voor een korte, snelle run.


De Duro Handheld vervolledigt deze lijn en is ontworpen om handheld hydratatie te bieden en je vingers vrij te houden om je jas dicht te doen of om je energiereep te openen. De Duro Handheld is voorzien van een stash pocket met ritssluiting en een noodfluitje. Hij is eenvoudig in gebruik, voor zowel links- als rechtshandigen en extreem comfortabel.  

 

Absoluut onmisbare troeven: 

  • Racevest-achtige pasvorm met twee verstelbare en afneembare borstbandjes.
  • Stow-on-the-Go™ bevestigingspunt voor wandelstokken.
  • Verschillende PowerMesh™ zakjes in de schouderbanden.
  • Twee Hydraulics™ Soft Flasks met verlengslangetje en mondstuk.
  • TPU-touchscreen smartphone venstertje (Optie enkel bij de Duro Solo Belt)

 

Kleuren:        Electric Black, Silver Squall 

Maten:           S/M, M/L.

Adviesverkoopprijs:                     

Duro 15: €160,-

Duro 6: €90,-

Duro 1.5: €80,-

Duro Solo Belt: €45,-

Duro Handheld: €30,-

 

www.ospreyeurope.nl

 

 

Over Mindshake PR