Het leukste van Hydro Flask

Onze top 6

Kleurtjes! Wie wordt daar niet vrolijk van? Hydro Flask, het Amerikaanse merk van roestvrijstalen isolatieflessen, is niet alleen het snelst groeiende hydratatiemerk in de Verenigde Staten, het is ook nog eens het merk met de vrolijkste kleurtjes! Van hydratatieflessen over voedselcontainers tot koffiethermossen of bierbekers, Hydro Flask heeft het allemaal. Alle producten zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, zijn vacuümgeïsoleerd, BPA-vrij, herbruikbaar én 100% recyclebaar. Wij delen graag onze top 5 met jou!

Food Flask - groen / €39,95 / 18 oz

Neem je graag eten mee naar je werk en wil je dat het koud of warm blijft? Eén oplossing: de vrolijke voedselcontainers van Hydro Flask. Elke recipiënt is uitgerust met de dubbelwandige TempShield™-isolatie die het voedsel op de gewenste temperatuur bewaart, 18/8-kwaliteits roestvrij staal om de pure smaak te vrijwaren, en een duurzaam ergonomisch design met poedercoating voor de ultieme meeneemervaring.

 

Coffee Flask - paars / €32,95 / 20 oz

Koffie, thee of warme chocomelk blijft in deze Coffee Flask tot 6 uur lang heerlijk heet. Bereid thuis je koffie/thee/chocomelk-voor-onderweg of neem je Hydro Flask mee naar je favoriete koffieshop, waar duurzaamheid wordt gepromoot. Zo geeft Starbucks je bijv. 30 cent korting bij gebruik van je eigen thermos. De klapdeksels (Flip Lids) zijn zeer gebruiksvriendelijk en met één hand te bedienen.

 

Hydration Flask - mint / €34,95 / 24 oz

Hydratatie is het woord van het moment. Op ieder moment een heerlijk gekoelde drank bij de hand hebben, is dan ook een must. Deze Hydration Flask houdt je koude dranken maar liefst 24 uur ijskoud en dankzij de typische poedercoating glijdt de fles niet uit je handen. Roestvrij staal houdt geen geurtjes of smaakjes vast en is daarom een hygiënische keuze.

 

Beer Gowler & Pint - blauw / €74,95 & €27,95 / 64 oz & 16 oz

Bij ons misschien niet zo ingeburgerd, maar in Amerika zijn ze niet meer weg te denken, de bierthermos en de bijbehorende isolerende beker. Na het werk een biertje drinken en een hamburger grillen. Zo leven de mensen in Bend, Oregon, waar Hydro Flask gevestigd is en ons van het leven wil laten genieten.

 

 

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Over Mindshake PR