Meindl - zomercollectie 2013

Deze zomer legt Meindl de nadruk op schoenen in 4 categorieën: Identity, Meindl Fit System & Light Hiker, Light Trekking en Adventure. Zo is er voor iedereen wat wils! De persberichten vind je in bijlage. Geef gerust een seintje als ik iets voor jou kan betekenen.

IDENTITY

Meer dan 300 jaar maakt Meindl in Kirchanschöring in het mooie Chiemgauer Land schoenen van de allerhoogste kwaliteit. Door de eeuwen heen is de bergschoenspecialist met vele innovaties op de markt gekomen. IDENTITY – leer met bewijs van herkomst, is daar eentje van. Meindl is de eerste schoenenfabrikant die er in slaagt om volledig transparant te zijn over het productieproces - te beginnen op de bergweide waar de runderen ecologisch verantwoord grazen en leven, over de leerlooierij tot aan de productie van de schoenen zelf. Met een schoen uit dit assortiment krijgt u van Meindl een gedetailleerd bewijs van herkomst van het gebruikte bovenleer.

 

MEINDL FIT SYSTEM & LIGHT HIKER

BURGOS GTX®, OVIEDO GTX® & KORSIKA GTX®

Elke voet is anders - en daarop heeft Meindl het passende antwoord: Het Meindl Fit-Systeem met drie verschillende leesten. W staat voor ‘weit’ (breed), M voor ‘mittel’ (normaal) en S voor ‘schmal’ (smal). De zool en de hiel blijven echter altijd gelijk. Zo vindt iedereen altijd de voor hem of haar perfecte schoen.

 

LIGHT TREKKING

FLORIDA GTX® & MINNESOTA GTX®

Met de Light Trekking-lijn brengt Meindl in de zomer van 2013 een echte trendy schoenenlijn op de markt. Deze nieuwe collectie omvat onder andere de modellen Florida GTX® en Minnesota GTX®. Deze sportieve A en A/B bergschoenen zijn zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar.

 

ADVENTURE

LAGOS GTX® & KAPSTADT GTX®

Trendy, sportief en dynamisch: zo kun je de Meindl-modellen van de Adventure-lijn omschrijven! Deze hoogwaardige vrijetijdsschoenen zijn echte multitalenten. De Lagos GTX® en de Lagos Lady GTX® zijn helemaal nieuw in de Adventure-groep en zijn pure allrounders!

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Members Communication
Over Mindshake PR