Muscle Force ondergoed van Odlo

verlengt spierprestaties

Wanneer de passie oplaait, of de dag niet lang genoeg kan zijn om de skipiste nog één keertje extra af te dalen, dan komt Muscle Force in het spel. Want langer skiën is vanaf nu mogelijk. Dankzij doelgerichte spierondersteuning, efficiënte klimaatregeling en effectieve isolatie. Dit is wat het nieuwe spierondersteunende ondergoed Muscle Force belooft.

Muscle Force is het nieuwe hightechondergoed, dat ODLO speciaal voor alpineskiën heeft ontwikkeld. De spieren blijven langer veerkrachtig voor veel langer skiplezier. Het skiondergoed beschikt over drie specifieke functies, in duidelijk gedefinieerde lichaamszones: spierondersteuning, een snelle droogtijd en temperatuurregeling. Enkel op plekken waar het lichaam ze nodig heeft. De doelgerichte spierondersteuning bevindt zich aan de dijen en aan de boven- en onderarmen. Hiervoor werd een speciaal gepatenteerde en getapete drielagenconstructie ontwikkeld. Het materiaal heeft een uitstekende rekbaarheid en terugveerkracht en ondersteunt de spieren voelbaar, terwijl spiertrillingen verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een tussen de stoflagen getapet netwerk van gekruiste siliconendraden die dwars op de spiervezels worden geplaatst. Deze rangschikking garandeert een gelijkmatige druk op de spier.

De ontwikkelaars van dit revolutionaire ski-ondergoed hebben niet alleen de focus gelegd op de drie functies spierondersteuning, snelle droging en temperatuurregeling. Ze hebben ook enorm veel aandacht en werk besteed aan de pasvorm van het ondergoed. Want enkel met een perfecte snit kan het ondergoed maximale spierondersteuning én tegelijkertijd bewegingsvrijheid aanbieden. Voor het gevoel van een tweede huid.

Adviesverkoopprijs:

Shirt lange mouwen, ronde hals: 130 euro

3/4 pants: 130 euro

Lange pants: 140 euro

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Members Communication
Veronique Van Baelen Members Communication
Over Mindshake PR