Nieuwe, elegante winterlaarzen van Meindl

GOLDEGG GTX® en SEEFELD

In de herfst- en wintermaanden stelen laarzen opnieuw de show – en het familiebedrijf Meindl uit Beieren weet dit al decennia lang. Chique en echt zwiegenähte modellen zoals de Corvara en de Covara Lady, maar ook de Kiruna GTX® en de Kiruna Lady GTX® maken al jarenlang deel uit van de uitgebreide wintercollectie van Meindl.

Maar Meindl bepaalt ook elk jaar weer de nieuwe trends – en voor de winter van 2013-2014 brengt de schoenenfabrikant prachtige, nieuwe modellen voor zowel mannen als vrouwen op de markt. Met het echt zwiegenähte model SEEFELD en SEEFELD LADY ben je elegant gekleed voor elke wandeling in de stad, maar ook voor een mooie winterwandeling op het platteland zijn deze laarzen perfect geschikt. En in deze schoen zit veel ambachtelijke traditie, want al meer dan 300 jaar handhaaft Meindl uit overtuiging het vakmanschap van de zwiegenähte afwerking. Deze traditie vereist meesterlijke vaardigheden, die vandaag de dag nog maar weinig mensen beheersen. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder hoge kwaliteit en een lange levensduur. Typerend voor zwiegenähte schoenen is de zichtbare dubbel gestikte schoenrand. De laarzen zijn bovendien voorzien van de nieuwe Vibram® Multicontrol zool. Het bijzondere hieraan is het weefsel dat in de zool is verwerkt. Deze materiaalcombinatie verbetert de grip op gladde, natte en ijzige ondergronden. Het twaalf millimeter dikke lamsvel zorgt voor heerlijk warme voeten.

Ook de  nieuwe modellen GOLDEGG GTX® en GOLDEGG LADY GTX® zijn uitgerust met de nieuwe Multicontrol zool van VIBRAM®. Net als bij de Seefeld zijn ook hier vele technische details verwerkt in de laars, die uit één stuk leer bestaat. Door een speciale techniek past de schoen zich aan de kuiten van de drager aan. Hierdoor is een optimale grip en welzijn gegarandeerd. Dankzij het in de laars verwerkte GORE-TEX® Webpelz (een extra isolerende voering) is dit model blijvend waterdicht en uitstekend gevoerd. Het voetbed is gevoerd met een twaalf millimeter dikke lamsvacht.

 

GOLDEGG GTX®

Buitenmateriaal: gewaxt nubuckleer

Voering: GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear Webpelz

Voetbed: echte lamsvacht

Zool: Multicontrol I van Vibram®

Schachthoogte: 29 cm Dames; 30 cm Heren

Maten: 3,5 – 9 (Dames) en 6,5 - 12 (Heren)

Adviesverkoopprijs: € 299,90

 

SEEFELD

Buitenmateriaal: gewaxt nubuckleer (dames) anilineleer en generfd anilineleer (heren)

Voering: echte lamsvacht (doorgaand)

Voetbed: echte lamsvacht

Zool: Multicontrol II van Vibram®

Schachthoogte: 27 cm Dames; 29 cm Heren

Maten: 3,5 – 9 (Dames) en 6,5 - 12 (Heren)

Adviesverkoopprijs: € 359,90

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Members Communication
Over Mindshake PR