ODLO sportbeha's

Stijlvol presteren en maximaal draagcomfort

Deze zomer bepalen modieuze statements en vrouwelijke details de look van Odlo’s nieuwe bh-collectie. Er werd gekozen voor een bredere band onder de borsten en een geraffineerde rugkant. Dat geeft alle modellen extra cachet.

De FEMININE MEDIUM Sports Bra verleidt met een mesh-inzetstuk tussen de borsten. Daarin is niet alleen een sleutelzakje ingewerkt, het inzetstuk bevordert ook de ventilatie. Dankzij de brede, elastische band onder de borsten is de sport-bh erg comfortabel. Het vrouwelijke design van de open rug maakt van deze sport-bh een modieuze blikvanger.

De details van de open rug, de zachte, elastische band onder de borsten en de nog fijnere structuur van de bandjes verlenen de FEMININE SOFT sport-bh’s een zorgeloze, elegante look tijdens matig intensieve sportsessies.

De FITNESS SOFT Sports Bra heeft naadloos geïntegreerde ventilatiezones, is multifunctioneel en kan dubbelzijdig gedragen worden. De yoga-bh ziet er jong en fris uit dankzij het trendy Space-Dye-design.

De Padded HIGH Sports Bra is er dit jaar niet alleen in zwart en wit, hij is nu ook in een opvallende kleur verkrijgbaar: beetroot purple. De sport-bh is bijzonder geschikt voor intensieve trainingssessies. Hij beschermt het borstweefsel en voorkomt rugpijn.

www.odlo.com

Feminine MEDIUM Sports Bra

 XS – XL / €45,00

Feminine SOFT Sports Bra

 XS – L / €40,00

Fitness SOFT Sports Bra

 XS – L / €30,00

Padded HIGH Sports Bra

 A Cup – E Cup / €60,00

 

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Over Mindshake PR