Ski en aprèsski in stijl

Tips van Mindshake PR

Zucht... Het skiseizoen is weer begonnen. Sommige geluksvogels hebben al van de sneeuw mogen proeven in Sölden of Hintertux, anderen moeten wachten op  een weekje sneeuwpret in de Paasvakantie. Hoe dan ook, de voorpret is ook leuk en vooral als de nieuwe spulletjes in de winkels liggen, zoals ski- of snowboardrugzakken van Osprey, heerlijke comfy laarzen van Meindl, thermosflessen van Hydro Flask om goed gehydrateerd te blijven in de bergen, tenten van Nordisk voor de meer avontuurlijke types onder ons en uiteraard trendy skikleding van Odlo. Veel skiplezier!

Osprey - www.ospreyeurope.nl

Maak kennis met de nieuwe Kamber & Kresta ski- en snowboardrugzakken. Deze zijn gemaakt om te presteren onder de zwaarste bergcondities en staan garant voor maximale duurzaamheid en veiligheid. Deze technische rugzakken met een optimale pasvorm en toegankelijkheid zijn het resultaat van 14 jaar expertise in het ontwerpen van skirugzakken. De Kresta is bovendien onze eerste ski- en snowboardrugzak met een specifieke damesfit, en zorgt voor een optimale pasvorm bij een vrouwelijk lichaam.

Kamber 22     €140

Kamber 32     €16                                              

Kamber 42     €180

Kresta 20       €140

Kresta 30       €160

 

Meindl - www.meindl.de

In de schoenen van Meindl zit jarenlange traditie, passie, innovatie en kwaliteit – en dat al meer dan 300 jaar lang. De medewerkers, die soms al twee generaties lang bij Meindl werken, bedenken samen met Lars en Lukas Meindl keer op keer nieuwe ideeën. Handwerk is hierbij prioritair en de schoenen zijn daardoor technisch modern en uiterst functioneel.

Corvara heren - € 319,90

Cristallo Lady GTX - € 199,90

Goldegg Lady GTX - € 319,90

 

Nordisk - www.nordisk.eu

Als je met je hotelkamer in de vorm van een tent op je rug moet rondrennen is het gewicht van cruciaal belang. Hoe minder gewicht je de berg op moet sjouwen of van punt A naar punt B moet lopen, hoe beter. Maar de tent moet ook eenvoudig op te zetten zijn en je een droge nacht kunnen bieden na een zware trekkingdag in de bergen. De Telemark 1 en 2 ULW tenten van Nordisk blijken ook een populaire tent voor trekkers en wandelaars die willen besparen op gewicht.

Telemark 1 ULW tent - € 659,95

Telemark 2 ULW tent - € 729,95

 

Odlo - www.odlo.com

De FAB COCOON is de grootste aandachtstrekker van de herfst-wintercollectie van Odlo. Het innovatieve hybride-design van het warme donsjack zorgt voor een moderne look en maximale prestaties. Het FAB COCOON jack bestaat uit een volledig waterdichte, luchtdoorlatende, en zeer zachte tweelagige structuur die garant staat voor optimaal comfort. Het jack is niet alleen de ideale keus voor op de skipiste, maar ook een veelzijdig kledingstuk op koude winterdagen.

FAB Cocoon Lady Jacket - € 250,-

FAB Cocoon Men Jacket - € 250,-

SKI Cocoon Lady Jacket - € 400,-

NEAT Pants - € 120,-

 

Hydro Flask - www.hydroflask.com

Goed gehydrateerd blijven in de bergen is van cruciaal belang. Hoge tochten kunnen zeer inspannend zijn en dat brengt een groot vochtverlies via transpiratie teweeg. Dit verlies kan hoog oplopen, waarbij 0,5 tot 1 liter per uur geen uitzondering is. Daarom is het bewaken van de vochtbalans ter preventie van dehydratie erg belangrijk in de bergen. De Hydrations Flaks met handige sport cap zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, vacuümgeïsoleerd en ze houden ijsgekoelde drank tot 24 uur ijskoud, terwijl warme dranken tot zes uur lang echt warm blijven. De typische poedercoating zorgt voor een veiligere, zweetvrije, extra duurzame fles die je overal kunt meenemen.

Hydration Flask met sport cap - 21 oz - € 39,95

Contacteer ons
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Veronique Van Baelen Mindshake PR
Over Mindshake PR