Waar wielen niet komen.

De Farpoint-reeks van Osprey

Op de Farpoint reeks kan je keer op keer rekenen. Een veelzijdige reistas die kan gedragen worden als een rugzak, maar het laadvermogen heeft van een reiskoffer.

Met veel trots stellen wij de nieuwe generatie Farpoint tassen voor! We hebben het zip-away spacer mesh geventileerde rugpand bijgewerkt om zo voor extra comfort, ondersteuning en ventilatie te zorgen. Ook hebben we de materialen een upgrade gegeven om een maximum aan duurzaamheid te garanderen zonder toegevingen te doen op het gebied van gewicht. De Farpoint 55 en de Farpoint 70 tassen zijn uitgerust met een verwijderbare dagrugzak dat aan het harnas van de eigenlijke tas wordt vastgeklikt in een 'kangoeroe'-achtige hechting. Dit is een zeer veilige manier om je rugzak te dragen en kostbaarheden of tickets dicht bij de hand te hebben.

In de lente van 2016 stellen we een nieuw 80L model voor dat nog meer opbergruimte voor extra belangrijke spulletjes biedt, en een 40L model dat voldoet aan de EU veiligheidsregels voor handbagage als je licht wil reizen.

 

Absoluut onmisbare troeven: 

Farpoint reeks

  • Verstouwbare heupgordel en schouderbanden uit spacer mesh.
  • Volledige toegang tot het hoofdcompartiment met sluitbare ritsen.
  • StraightJacket™ compressie.
  • Verwijderbare 13L dagrugzak met kangoeroe bevestiging (enkel bij de Farpoint 55 en 70L).

Kleuren:  Caribbean Blue, Jasper Red en Volcanic Grey.

Prijzen:  Farpoint 40L (120€), Farpoint 55L (150€),  Farpoint 70L (160€) en Farpoint 80L (160€)

 

Contacteer ons
Veronique Van Baelen MindShake PR
Over Mindshake PR