Yeti OAK

Een zeer warme en veelzijdige jas

De OAK jas van Yeti is gemaakt voor expedities naar de koudste en meest afgelegen gebieden van de wereld, en biedt maximale bescherming tegen de ijzige winterkoude in de bergen, in de stad en tijdens het skiën. De OAK is gevuld met de fijnste dons in een 90/10 mix, wat zorgt voor een hoge isolatie in een zeer licht en beweeglijk jack.

De OAK beschikt over alle technische details voor expedities: het sluit strak rond de heupen, polsen en het gezicht. Twee flappen aan de afneembare capuchon sluiten over het onderste gedeelte van het gezicht, zodat de mond en de neus beschermd zijn tegen vorst. De binnenzak heeft ruimte voor een fles, zodat de lichaamswarmte het water warm kan houden bij temperaturen onder nul. De schouders zijn versterkt met zeer slijtvaste Cordura nylon, zodat je zonder problemen ski’s, touw, rugzak of hout op je schouders kunt dragen.

Opvouwbaar in zijn eigen zak

Net zoals alle andere Yeti producten is de OAK opvouwbaar in zijn eigen zak, en neemt hij dus erg weinig ruimte in in je rugzak, bijvoorbeeld tijdens het skiën.

De OAK van Yeti is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties: black/dark gull grey en dark gull grey/slate green en is te koop in outdoorshops voor € 449,95.

Yeti de donsspecialist

Yeti is in 1983 opgericht door de Duitse bergbeklimmer Bernd Exner. Yeti is de ultieme donskleding voor in de bergen en in de stadsjungle.

 

Contacteer ons
Philippe Declercq - Belgiƫ Elements BVBA
Rob Froberg - Nederland Outware Trading
Philippe Declercq - Belgiƫ Elements BVBA
Rob Froberg - Nederland Outware Trading
Over Mindshake PR