Zorg met Yeti zelf voor een hete (na)zomer

Eternity, Essence, Ocean en Spirit

Normaal denk je in de zomer niet aan donsjacks, maar bij Yeti is dit anders. De superlichte en klein op te vouwen jacks en bodywarmers zijn ideaal voor kille avonden en niet-zo-zonnige zomerdagen.
 

Japans design

Dit seizoen heeft de Japanse modeontwerpster Yuko Yamazaki de klassieke donzen bodywarmer opnieuw geïnterpreteerd. Zij transformeerde de exclusieve Yeti materialen in een offbeat urban fashion collectie met een Japans tintje. Yuko Yamazaki heeft het dons in elegante diamantvormige kamers verpakt. Dit vormt een mooi contrast met de horizontale lijnen die over de schouders en de taille lopen.

De donscollectie is gemaakt van een lichte, maar stevige stof en is gevuld met Yeti’s exclusieve Crystal Down, een speciale selectie van de fijnste Europese dons. De combinatie van licht materiaal en fijne dons zorgt ervoor dat de bodywarmers en jacks van Yeti zeer licht, ademend en perfect geschikt voor de zomer zijn. De zomerdonscollectie van Yuko Yamazaki is uitgevoerd in een stedelijk zomers kleurenpalet: old rose, slate green, indigo, tanny olive (enkel voor heren) en het klassieke lamp black.

Van klimmers op de Mount Everest tot fashionista’s in Milaan

Yeti is absolute wereldtop op het gebied van donzen producten. Het merk is ontworpen voor veeleisende outdoorliefhebbers, maar de superlichte, klein op te vouwen en exclusieve designproducten hebben ook hun weg gevonden in de modewereld. Yeti heeft een ‘ethische donscode’ ontwikkeld die het mogelijk maakt om het ganzendons te traceren en het welzijn van de dieren te garanderen. Yeti is een merk voor mensen die vinden dat de combinatie van mode en natuur logisch is.

Contacteer ons
CEO Erik Møller Nordisk Company
Philippe Declercq - België Elements BVBA
Rob Fröberg - Nederland Outware Trading
CEO Erik Møller Nordisk Company
Philippe Declercq - België Elements BVBA
Rob Fröberg - Nederland Outware Trading
Over Mindshake PR